x
Sustine-ne cu un like:

MEX-MV253

DESCRIEREA PRODUSULUI SIMBOLIZARE DESTINAŢIE
Pompele MEX-MV253 sunt de tip diagonale, multietajate, verticale, cuplate cu electromotoare aflate la partea superioară a agregatelor. Se face conform exemplului următor MEX-MV – 253 x 3 / CD325 x 3038;
Diametrul ştuţului de refulare;
Numărul de etaje: (minim 1 – maxim 4);
Diametrul efectiv al rotorului;
Lungimea pompei – conform acordului dintre furnizor şi beneficiar.
Pompele MEX-MV253 sunt destinate vehiculării apei curate, apei uşor impurificate cu suspensii solide până la max. 300 mg/l (în cazul apei cu suspensii abrazive până la max. 150 mg/l) sau a altor lichide non-corozive.
Aceste pompe sunt formate din subansamble demontabile pentru uşurarea transportului şi a montajului în staţiile de pompare, având în vedere gabaritele şi greutăţile relativ mari. Temperatura lichidelor este de maximum 55°C şi pH-ul este cuprins între 6 şi 9.
Subansamblul hidraulic (subansamblul de pompare) este confecţionat din fontă, rotorul este în construcţie închisă, arborele este ghidat în lagăre de alunecare, iar ungerea cuzineţilor se face cu lichidul vehiculat. Pompele MEX-MV253 sunt destinate funcţionării în sistemele de irigaţii şi desecări, în alimentarea cu apă a localităţilor, a complexelor industriale, în circuitele de răcire ale centralelor termice, etc.
În funcţie de lungimea de livrare, subansamblul de pompare poate fi cuplat direct la suportul de refulare al pompei sau prin elemente intermediare de susţinere (tronsoane) şi transmisie (arbori intermediari). Utilizarea acestor pompe în instalații, permite pomparea lichidelor de la nivelele inferioare, fără ca pompa să necesite amorsare.
Arborii intermediari sunt ghidaţi radial de lagăre intermediare, cuplarea lor fiind realizată prin cuplaje fixe tip manson, demontabile.

Alte domenii de aplicabilitate ale pompelor MEX-MV253:

Alimentări cu apă Industria siderurgică Pompe pentru irigații agricole

Sunteţi interesat de o colaborare? Ne puteți contacta chiar acum!

Dacă doriţi mai multe detalii despre pompele din ofertă, sau despre anumite piese de schimb pentru acestea, contactaţi-ne la adresa de email: pumps@mecanex.ro

Contact
  • 22