x
Sustine-ne cu un like:

Companie

Furnizăm produse de top
din 1972

Cine suntem?

O echipă unită

MECANEX se adaptează nevoilor clienţilor, îndeplinind cu succes orice provocare. Personalul calificat şi tehnologia din dotare produc şi execută o gamă variată de echipamente şi agregate, produse turnate şi prelucrate, având utilizări în diferite domenii. În cadrul companiei lucrează aproximativ 120 de angajați, specialiști cu o experiență bogată, care colaborează pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

MISIUNE

Compania noastră oferă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, pieselor turnate sau prelucrate, construcţiilor sudate şi găseşte permanent soluţii inovative, adaptate cerinţelor clienţilor. Pe lângă acestea, scopul nostru este să construim, alături de clienții noștri , o relație bazată pe încredere care pornește de la date și nevoi reale.

VIZIUNE

Dorim să fim prima alegere în această industrie şi punem la dispoziţia clienţilor know-how-ul şi dedicarea echipei noastre de profesionişti.

STRATEGIE

Valorile noastre sunt bazate pe respect, servicii profesionale, lucru în echipă, integritate, transparență, noutate, angajament, perfecţionarea standardelor de calitate, asigurându-ne că vă vom oferi cea mai bună experienţă în cadrul companiei.

  • 20