Servicii

Experienţăƒ, Flexibilitate, Profesionalism

 • Piese de schimb

  Mecanex vムoferムpiese de schimb pentru o gamムvariatムde pompe din diferite domenii dupムnevoiele şi specificaţiile clientului. Vムgarantăƒm o disponibilitate de mai mulţi ani a pieselor de schimb comandate €“ chiar dupムce pompa dumneavoastrムa ieşit din fabricaţie. Suplimentar, Mecanex vムpoate consilia în privinţa piesei înlocuite avînd posibilitatea de a proiecta, turna şi prelucra, dupa piesa originalăƒ.. Mecanex poate expedia piese de schimb aflate pe stoc din depozitul nostru în cîteva ore de la confirmarea comenzii.

  Catalogul pieselor de schimb pentru pompa doritムeste disponibilムla cerere. Vムrugăƒm sムne contactati la adresa: service@mecanex.ro .

  Contact
  • Secretariat: +40 231 516 661
 • Reparaţii şi mentenanţăƒ

  Dispunînd de o echipムde specialişti în domeniu, Mecanex oferムsoluţii optime pentru: reparatii pompe, consultanţăƒ, service, montaj, punere în funcţiune a sistemelor de alimentare cu apム(pompe submersibile, de suprafaţăƒ, ape uzate, grupuri de pompare) şi mentenanţムpentru sisteme de alimentare cu apăƒ.

  Mecanex reparムla cerere pentru dumneavoastrムorice tip de pompムpe care o detineţi în funcţie de capabilităƒţile tehnice deţinute. În cazul în care piesele de schimb necesare nu mai pot fi găƒsite, atunci le putem executa pentru dumneavoastrăƒ, dacムsunt sustenabile din punct de vedere economic. Pentru oferte de preţ vムrugăƒm sムne contactaţi la adresa: pumps@mecanex.ro.

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact
 • Instalaţii şi montaj

  Cu un portofoliu de peste 40 de proiecte finalizate în domeniul irigaţiilor societatea noastrムşi-a facut deja un nume participînad cu succes în ultimii ani la reabilitarea staţiilor de pompare din judeţele Brăƒila, Galaţi şi Căƒlăƒraşi, ca urmare a licitaţiilor organizate de Unitatea de Management a Proiectului: €™€™Reforma şi Reabilitarea Sectorului de Irigaţii€™€™ din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltăƒrii Rurale. Mecanex işi propune sムvinムîn sprijinul clienţilor, găƒsind cele mai bune soluţii tehnice şi finaciare pentru fiecare proiect în parte. Astfel se ocupムde găƒsirea soluţiei, realizarea şi avizarea proiectului, execuţia şi montajul la cele mai bune preţuri.

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact
 • Consultanţăƒ

  Mecanex asigurムconsultanţa specializatムîn alegerea pompelor atat beneficiarilor cît şi birourilor de proiectare instalaţii şi asigurăƒm asistenţa tehnicムgratuitムla montarea echipamentelor de pompare produse de firma Mecanex. Alegerea corectムa unei pompe înseamna o funcţionare corectムşi o duratムmai lungムde viaţムa instalatiei dumneavoastre, de aceea, echipa noastrムvムstムla dispozitie pentru orice întrebare, vムrugăƒm nu ezitaţi sムne contactaţi la adresa pumps@mecanex.ro .

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact

Для более подробной информации, пожалуйста, свяжитесь с нами!

Мы обеспечим самое лучшее решение в кратчайшие сроки!

contact