Expoapa

 • Mecanex Expoapa pompe irigatii

  16 – 18 mai 2016, EXPOAPA – 2016, Palatul Parlamentului sala Take Ionescu

  Avem plăcerea de a vă invita să ne vizitați, în scopul unei mai bune cunoașteri a activității noastre atât ca producător în domeniul tehnologiilor care au ca obiect pompe pentru diferite industrii, precum: energetice, miniere, siderurgice, petroliere, navale și irigații, cât și ca producător al unei game largi de piese turnate sau realizate prin prelucrări mecanice, la cea de-a 18 a Ediție EXPOAPA în perioada 16 – 18 Mai 2016 la Palatul Parlamentului – București.

  Evenimentul este organizat de Asociația Română a Apei și se adresează firmelor care activează în domeniul apei, furnizorilor de echipamente și tehnologii, operatorilor de servicii de alimentare cu apă și canalizare, cercetătorilor, proiectanților, consultanților și, nu în ultimul rând, publicului larg interesat de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului.

  Vă așteptăm la Standul 67 din Sala Take Ionescu, unde veți fi întâmpinat de specialiștii noștri, în vederea inițierii unor discuții reciproc avantajoase.

  De asemenea, pentru mai multe detalii cu privire la proiectele finalizate puteți accesa website-ul nostru www.mecanex.ro.