Servicii

Experienţă, Flexibilitate, Profesionalism

 • Piese de schimb

  Mecanex vă oferă piese de schimb pentru o gamă variată de pompe din diferite domenii după nevoiele şi specificaţiile clientului. Vă garantăm o disponibilitate de mai mulţi ani a pieselor de schimb comandate – chiar după ce pompa dumneavoastră a ieşit din fabricaţie. Suplimentar, Mecanex vă poate consilia în privinţa piesei înlocuite având posibilitatea de a proiecta, turna şi prelucra, dupa piesa originală.. Mecanex poate expedia piese de schimb aflate pe stoc din depozitul nostru în câteva ore de la confirmarea comenzii.

  Catalogul pieselor de schimb pentru pompa dorită este disponibilă la cerere. Vă rugăm să ne contactati la adresa: service@mecanex.ro .

  Contact
  • Secretariat: +40 231 516 661
 • Reparaţii şi mentenanţă

  Dispunând de o echipă de specialişti în domeniu, Mecanex oferă soluţii optime pentru: reparatii pompe, consultanţă, service, montaj, punere în funcţiune a sistemelor de alimentare cu apă (pompe submersibile, de suprafaţă, ape uzate, grupuri de pompare) şi mentenanţă pentru sisteme de alimentare cu apă.

  Mecanex repară la cerere pentru dumneavoastră orice tip de pompă pe care o detineţi în funcţie de capabilităţile tehnice deţinute. În cazul în care piesele de schimb necesare nu mai pot fi găsite, atunci le putem executa pentru dumneavoastră, dacă sunt sustenabile din punct de vedere economic. Pentru oferte de preţ vă rugăm să ne contactaţi la adresa: secretariat@mecanex.ro.

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact
 • Instalaţii şi montaj

  Cu un portofoliu de peste 40 de proiecte finalizate în domeniul irigaţiilor societatea noastră şi-a facut deja un nume participânad cu succes în ultimii ani la reabilitarea staţiilor de pompare din judeţele Brăila, Galaţi şi Călăraşi, ca urmare a licitaţiilor organizate de Unitatea de Management a Proiectului: ’’Reforma şi Reabilitarea Sectorului de Irigaţii’’ din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Mecanex işi propune să vină în sprijinul clienţilor, găsind cele mai bune soluţii tehnice şi finaciare pentru fiecare proiect în parte. Astfel se ocupă de găsirea soluţiei, realizarea şi avizarea proiectului, execuţia şi montajul la cele mai bune preţuri.

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact
 • Consultanţă

  Mecanex asigură consultanţa specializată în alegerea pompelor atat beneficiarilor cât şi birourilor de proiectare instalaţii şi asigurăm asistenţa tehnică gratuită la montarea echipamentelor de pompare produse de firma Mecanex. Alegerea corectă a unei pompe înseamna o funcţionare corectă şi o durată mai lungă de viaţă a instalatiei dumneavoastre, de aceea, echipa noastră vă stă la dispozitie pentru orice întrebare, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa pumps@mecanex.ro .

  • Secretariat: +40 231 516 661
  Contact

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi.

Vă vom oferi cele mai bune soluţii în cel mai scurt timp posibil!

contact